Ladda med oss lördag den 30/1!

OBS! Arkiverad nyhet

Infomationen kan vara inaktuell. För senaste nyheterna se vår aktuella Nyhetslista.

22 januari 2016

Nu får Ängelholm fem nya stadsbussar som drivs med grön el. Välkommen på invigning lördagen den 30 januari 11-15 på Stortorget!

Vi laddar med musik och cykeltramp på Stortorget i Ängelholm klockan 11.00-15.00. Ansiktsmålning och ballongutdelning. Bli chaufför på bussen! Klä ut dig, sätt dig i förarsätet och få ett foto med dig hem. De 200 första som laddar bussen med hjälp av våra cyklar får ett resekort (Jojo Mini värde 50 kr). Engelholm Marching Band spelar och Ängelholms kommun premiärutdelar jubileumsmagasinet för Ängelholm 500.

Hela programmet hittar du på skanetrafiken.se/elbuss

Grönare för varje år

Tillsammans gör Skånetrafiken, Region Skåne och Ängelholms kommun en stor satsning på elbussar i stadstrafiken i Ängelholm. Målet är att all kollektivtrafik i Skåne ska gå på bränsle som är helt fossilfritt till år 2020.

Läs tidigare nyhet om elbussatsningen

Pressmeddelande från Skånetrafiken

Sidan uppdaterad den 27 januari 2016.

Ordinarie öppettider:

Måndag-torsdag: 07.30-17.00

Fredag: 07:30-16:00

Visste du att Ängelholm har en egen flygplats?