En vision för boendemiljö med livskvalitet för grupper med behov av omsorg

Beredningsprocessen
Debatt

På kommunfullmäktige den 19 juni redogjorde beredningen för sin vision med tillhörande debatt. Beredningen fick i debatten återkoppling på sitt arbete och fullmäktige fick möjlighet att ställa frågor.

Se webbsändningen från kommunfullmäktiges sammanträde här.

Kommunfullmäktige har gett beredning för omsorg i uppdrag att utarbeta en vision för hur kommunen ska kunna erbjuda boende med livskvalitet för grupper med behov av omsorg. Beredningen har efter kunskapsinhämtning, medborgardialoger samt analys av rapporter och undersökningar tagit fram ett förslag till vision som nu presenteras i en slutrapport.

Tidsplan

Uppdraget ska slutrapporteras till kommunfullmäktige senast i juni 2017.

Kontakta beredningen

Genom formuläret nedan kan du komma i kontakt med beredningen. Din synpunkt registreras och följs upp. Detta innebär att alla som begär det kan få ta del av synpunkten, förutsatt att den inte innehåller sekretesskyddat material.  Även personuppgifter registreras och blir, liksom synpunkten, en allmän handling. Du kan välja att inte uppge namn och kontaktuppgifter, men då kan beredningen inte återkomma till dig.

Kontakta beredningen

Sidan uppdaterad den 12 januari 2016.

Sommarens öppettider:
Måndag-fredag 08.00-16.00

Visste du att Jenny Silver är från Ängelholm?