Vision för hur Ängelholm som ungdomskommun ska kunna förverkligas.

Beredningsprocessen
 Uppdrag

Ängelholms kommunfullmäktige har givit i uppdrag r åt beredning för kultur, idrott och fritid att ta fram en vision för hur Ängelholm som ungdomskommun skall kunna förverkligas.

Inom projektet Kraftsamling talas det om Ungdomsstaden, något som Ängelholms ungdomar inte anser att vi lever upp till.  I beredning för kultur, idrott och fritids slutrapport, gällande uppdraget att ta fram en strategi för bidragsgivande, pekades på den höga medelåldern inom den kulturella sektorn i Ängelholm och avsaknaden av kulturella arenor.

Visionen ska arbetas fram i samarbete med Ängelholms kommuns ungdomsfullmäktige.

Debatt

Förslag till rapport debatterades på kommunfullmäktige den 12 december 2016. Se debatten här. Uppdraget ska slutrapporteras till kommunfullmäktige den 30 januari 2017.

Kontakta beredningen

Genom formuläret nedan kan du komma i kontakt med beredningen. Din synpunkt registreras och följs upp. Detta innebär att alla som begär det kan få ta del av synpunkten, förutsatt att den inte innehåller sekretesskyddat material.  Även personuppgifter registreras och blir, liksom synpunkten, en allmän handling. Du kan välja att inte uppge namn och kontaktuppgifter, men då kan beredningen inte återkomma till dig.

Kontakta beredningen

Sidan uppdaterad den 12 januari 2016.

Visste du att du kan låna en energimätare på Ängelholms bibliotek för att kontrollera hur mycket ström dina apparater förbrukar?